Help a noob on DomainsGoFast API

Discussion in 'Domain Registration' started by tekiegreg, Oct 3, 2010.

  1. tekiegreg

    tekiegreg Perch

    So when I try and execute an HTTP POST Request to signup a customer looking somewhat similar to the API for the test server:

    https://test.httpapi.com/api/custom...me=email@email.com&passwd=password9&name=name &company=company&address-line-1=address-line-1&city=city&state=state&country=US&zipcode=0000&phone-cc=0&phone=000000&lang-pref=en

    (of course replacing with the appropriate variables)

    I get a complete timeout, no 403 or anything. Even when I try from the browser I get no response. Something tells me the URL isn't correct and now that I've entered a few A Records and CNAME records for DomainsGoFast, one of my domains is now serving for the API. But I can't figure out which. Anyone know how to use the API here?
  2. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Ehh this is a good question and one I don't have the answer for either, we will check it and get back to you.
  3. tekiegreg

    tekiegreg Perch

    Any news on this one? Is there anyone at your DomainsGoFast counterpart I can talk to?
  4. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    I will speak to our Sales manager tonight who can aid with this,at least to get a more technical answer, as I had mentioned to you in PM I do not do domain side admin/work or even have access there, as my plate is already more than full.
  5. Gurmeet

    Gurmeet Guest

  6. tekiegreg

    tekiegreg Perch

    Guys, I have done everything I can think of, test.httpapi.com is not responding to anything I've thrown at it. It's like it doesn't exist at the very least I'd expect a 404 or 403...thoughts?

    EDIT: Scratch that, after some tinkering, I finally work my way up to a 500 error...progress once I figure out how to straighten out my request :-D
  7. tekiegreg

    tekiegreg Perch

    Ok need some help on this one, I figured out what I was doing wrong earlier and not getting a response, but now all I ever get from test.httpapi.com, no matter what I try is a 500 server error, with no specifics. Am I entering something wrong? Is test.httpapi.com ok? Help please :)
  8. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    We will need to submit a support ticket for that, as it is not something we directly control.
  9. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    So did you get this going?
  10. tekiegreg

    tekiegreg Perch

    Sorry Stephen never did figure this one out :-/ ultimately I signed up with OpenSRS. Maybe I'll give it another stab someday. No hard feelings I hope.
  11. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Not at all, domain reselling is not a huge focus with us so not any issue :)

Share This Page

JodoHost - 26,000 hosting end-users in 100 countries
Plesk Web Hosting
VPS Hosting
H-Sphere Web Hosting
Other Services