HVM11 - 4 Virtual Machines not reponding, BSOD - Resolved

Discussion in 'Virtual Private Server' started by Stephen, Aug 21, 2012.

  1. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    We are checking as 4 virtual machines started showing a blue screen, others are running fine, a bit of an odd case. We are checking on it now.
  2. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    We rebooted the node to resolve the issue, the VMs were hanging up and really an odd case. I will be checking further and watching closely.
  3. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    ok post reboot, the other VMs are workign fine but still this handful are being a problem. We have found that the ones giving problems are on the same RAID array, but the raid array looks to be running properly. We are investigating now.
  4. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    The plan of action here now is to move these that are not responding well off this RAID array onto another.

    The raid array seems to be reading just fine, but any attempt to write is unsuccessful, so it looks to be in a read only mode.
  5. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    WE will be copying these and bringing up on a new node, as they simply refuse to work on this node even to copy, we will break the array and proceed in a manual copy of the data.
  6. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    One server up, others over 50% done copying...
  7. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Another server is up and one had an error in copying working on it now.
  8. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Still one down and we found another that had not started on the other, that needed to move, and it being done now as well.
  9. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    All have been up for a while now, all resolved.

Share This Page

JodoHost - 26,000 hosting end-users in 100 countries
Plesk Web Hosting
VPS Hosting
H-Sphere Web Hosting
Other Services