vz2 - issue requiring node reboot from one VPS

Discussion in 'Virtual Private Server' started by Stephen, Oct 26, 2012.

  1. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    One VPS will not start and requires a reboot of the node, I am giving it a go now.
  2. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Ugh....I am hating this server now, it is rebooting loop again! I am not sure what keeps happening on this thing to make it hate me.
  3. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    I am almost positive this is due to a parallels update making this fail, we have a similar issue last time, the issue is that windows is not booting up going into a loop.
    I am going to take a two pronged method of getting all back here on it, and that will be to bring up new hardware and move the VMs still on it (not many as we are moving people off of this virtuozzo) and split up into two servers. Won't be but a couple on each machine, but that is just fine to me now.
  4. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    The issue seems to be the same that happened back in July. It has a boot loader change that made the windows installed drive move to another letter, really very bad that this is happening.
  5. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Plan now:

    Get new hardware prepped. Get drives data (all data is intact!) Move via network to new node, start on new node. getting rid of this vz2 junk.

    (Let me be clear, the hardware is actually good, it's all Tyan server parts, we just have had these boot issues with parallels and it and I am a bit emotional about it now!)

    there are a total of 8 VMs here on this node and they will all be moved to new nodes.
  6. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    I am hard at work here, will update when I have an update. It will be a couple hours at minimum before anything comes online :(
  7. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    I have Windows installing on one new node, another is up already working to get the files off the existing via network now.
  8. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Wow, I was working on windows and just got the original windows install to boot now, I was just trying to get the network up on a live disk and ran across a nice fix. I am not sure yet if we'll have any further issue with VPS loading, but in any case I am 100% proceeding in setup of the alternative nodes and we can work on live migrates and clones instead of down ones, which will be a great benefit if we can do this.
  9. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    All but one back up and checking on why it is not.
  10. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    The one not working is due to the now famous Windows Process Activation Service not working right, working to resolve it.

Share This Page

JodoHost - 26,000 hosting end-users in 100 countries
Plesk Web Hosting
VPS Hosting
H-Sphere Web Hosting
Other Services