Win5 gone

Discussion in 'H-Sphere Shared Hosting' started by eko, Nov 20, 2004.

  1. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    ok, I am sending a ticket to psoft about the aliases, I could enter them manually, but ultimately you should/would need to control them at some point, and via hsphere is best.

    After that, I really need to get some sleep, I am not tying to skip out on you guys, but i need to be alive.
  2. eko

    eko Perch

    They don't seem to work! try it. I don't actually see them in HSPhere for the ....ac.org domain
  3. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    That is the problem, Hsphere thinks they are there, so it won't attempt create them, but they simply don't exist (in IIS config)
  4. eko

    eko Perch

    How long will this take. the ...atcom.org is a key one for applicant information and should be up asap. The ...ess.com is essential for our business contacts.
  5. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    I will submit the ticket in about 30 seconds, I will go ahead and create these manually, but it would be best if you not use the control panel until it is really fixed. I can make sure to PM and email you when it is fixed fully.
  6. eko

    eko Perch

    Okay, I'll close the control panel and check this thread until you post I can use it again.
    Thanks!!
  7. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    well it seems it removed the DNS as well, so they won't work eventhough I added them, this is going just mighty dandy (great sarcasm)

    I guess I will remove them and just wait, as it doesn't work either way.

    Sorry eko, I tried all I could do.
  8. eko

    eko Perch

    Thanks Stephen, what's the normal timeframe for PSoft helping this situation?
  9. Hi Stephen,
    Still no show on the most 2 critical sites in my account. re ticket 41007. Ticket 40673 says resolved but thats not correct.
    Thanks
  10. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    mu.... seems to work from here, can you detail what is not working? (it is a directory of home businesses)
    The other site is a default.asp redirect to an https:// and there is no SSL certificate for it to use so it turns off, if you need immediate access you can change the URL in default.asp to http:// instead and it will work. You will need to install the SSL cert from the control panel to get it running otherwise.
  11. Should I reinstall SSL certs from here?
  12. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Yes, that will make the sc.. work instantly, and if the other one has SSL it will fix that as well.

    I browsed around and circuvented the https re-direct to test and saw no errors. But I will stick around a bit longer is there is anything non ssl related.
  13. Doing it now, thanks
  14. phew, thanks Stephen. great consistency in the face of adversity! Thanks again to the crew.
  15. Stephen

    Stephen US Operations Staff Member

    Sorry for the problems, glad it is resolved.
  16. eko

    eko Perch

    While Stephen is deserving a good rest is anyone else in jodohost following this up with psoft as it is essential for at least two of my domain aliases to be up asap as I use a script that produces different front-ends and thus by virtue different websites served by a same underlying backend. One site is educational while the other is commercial and both thus important to be back up asap.

    Rather than looking at the whole discussion:
    1) I reported that one of my main domains didn't have the domain aliases created as expressed in yesterday's ticket
    2) Stephen was really helpful but couldn't solve it as its a HSPhere issue and he's posted last night a ticket to PSoft.

    Understanding that Stephen needs a rest I wonder who else in jodohost is now taking the lead to resolve this.
  17. Yash

    Yash Bass

    Should be fixed now, PSOFT just responded..
  18. eko

    eko Perch

    Should I try to create the aliases or do you want to do it?
  19. Yash

    Yash Bass

    It should be created. If not, create it from your CP
  20. eko

    eko Perch

    Hi Yash,

    After activating the Mail Domain Alias the three domains for which you added the aliases appear. However, there are a number of others that I now try to add but I can't do that using the CP as it again gives "Domain name .... already taken."

Share This Page

JodoHost - 26,000 hosting end-users in 100 countries
Plesk Web Hosting
VPS Hosting
H-Sphere Web Hosting
Other Services